Men2B wint Popstars the Rivals

Is Popstars The Rivals gewonnen door de jongens? Deze week komt Men2B met 'Bigger Than That' binnen op de eerste plaats van de Top 40. De strijd ging om de nummer één met kerst. De meiden, genaamd Raffish, komen met 'Plaything' binnen op drie.

Opmerkelijk is dat beide groepen al een gouden plaat ontvingen voordat de singles in de winkels lagen. Hans Breukhoven van de Free Record Shop vertelde bij RTL Boulevard dat de platenwinkels op voorhand 40.000 van beide singles had gekocht. Daarna moest het publiek de platen op hun beurt nog kopen. 'Hopelijk wel, anders blijven wij er mee zitten', aldus Breukhoven in RTL Boulevard.

Raffish en Men2B hebben afgelopen week flink actie gevoerd voor zichzelf. Zo draafden ze op in elk programma dat hen wilde hebben en was de single voor 2,50 te koop bij onder meer de MediaMarkt, waar handtekeningsessies werden gehouden.

De strijd lijkt beslist in het voordeel van de jongens, al zegt RTL4 dat beide groepen nog kans maken. Popstars gaat namelijk uit van de honderd best verkochte platen en niet van de Top 40. Vanavond om 20.30 uur is op deze zender de finale te zien van het programma.

Update 21.30 uur

Men2B staat óók nummer één in de Top 100 verkooplijst. Hiermee zijn ze winnaar van het programma Popstars The Rivals, waarvan RTL4 donderdagavond de finale uitzond. Raffish komt in deze verkooplijst binnen op nummer twee. Popstars The Rivals was de opvolger van Idols, waarin gezocht werd naar een jongens- en een meidengroep.

 Men2B
Men2B binnen op 1 in de Top 40.