Vrouw vermoord en beroofd van foetus

NCS en RechtseRakker hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Een 23-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Missouri is het slachtoffer geworden van een brute roofmoord. Nadat ze door een andere vrouw gewurgd was, sneed deze de buik van het zwangere slachtoffer open, haalde de foetus uit de baarmoeder en sneed de navelstreng door. De vrouw deed daarna tegenover haar man en twee dochters alsof de baby haar eigen kind was.

Volgens de politie was de 37-jarige dader in verwachting van een derde kind dat niet levend ter wereld werd gebracht. Tegenover haar familie vertelde ze echter niets over de fatale afloop van de zwangerschap. Na de gepleegde moord reed de vrouw naar een nabijgelegen stad, waarna ze haar man opbelde met de mededeling dat ze tijdens het winkelen weeën had gekregen en bevallen was. Het geroofde kind werd daarna mee naar huis genomen en in een café trots aan de aanwezige gasten getoond.

Op basis van computergegevens, de vrouw had voor de moord met haar slachtoffer gechat, kon de dader aangehouden worden. De baby, die een maand te vroeg ter wereld werd gebracht, verkeert in goede gezondheid.