Achternichtje Máxima in Playboy

Ella had ons via de nieuws-submit te melden:

Maria Viña, het 23-jarige achternichtje van prinses Máxima, heeft afgelopen woensdag de kleren uitgetrokken voor een shoot van de Playboy. De fotoshoot die plaats vond in Amsterdam-Noord is naar verluidt "heel koninklijk" geworden.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk: "Het is een kleine knipoog naar de wereld van de royalty. Allemaal heel goedmoedig hoor. Het betreffen ongeveer tien pagina's waarop de Argentijnse danseres in koninklijke stijl staat afgebeeld."

Rond half april zal de betreffende Playboy in de winkel te koop zijn. Na al de discussie rond de borsten van Georgina Verbaan maakt De Telegraaf al bekend dat haar borsten al twee keer zijn vergroot. Een derde vergroting zat er voor Maria niet in omdat haar echtgenoot dat niet goed vindt.

Zo'n maand terug werd Maria werd door de showbizzbroertjes Gijs en Ruud van de Wint naar Nederland gehaald. Van haar verblijf in Nederland is Maria niet slechter geworden. Zo poseerde ze ook voor FHM en had ze tal van optredens. Overmorgen zal ze met haar man vertrekken naar Argentinië.

-
Benieuwd hoe Maria eruit ziet, klik dan hier