Sharon Stone klaagt plastisch chirurg aan

Icoon Showbiz nieuwsActrice Sharon Stone heeft een plastisch chirurg uit Beverly Hills aangeklaagd, omdat hij ten onrechte zou beweren dat hij Stone een facelift heeft gegeven. De 46-jarige actrice wil hiermee aantonen dat haar gezicht helemaal puur natuur is. Ze zou een nog onbekend bedrag als schadevergoeding eisen.

De advocaat van plastich chirurg Renato Calabria stelt dat zijn cliënt nooit heeft beweerd dat hij plastische chirurgie op de actrice uit Basic Instinct heeft toegepast. "Het enige dat hij heeft gedaan is het praten over een 'verticale gezichtsbehandeling', een techniek die hij heeft uitgevonden. Diverse artikelen hebben daarop geconcludeerd dat Sharon Stone deze behandeling heeft ondergaan", aldus de advocaat. De speculaties verschenen in augustus in Amerikaanse bladen als US Weekly en Touch magazine.

In de aanklacht die eerder deze week is ingediend staat: "Stone heeft nooit een facelift ondergaan om haar fysieke verschijning te verbeteren. Stone is niet alleen trots op haar acteerkwaliteiten en andere talenten, maar ook op haar natuurlijke fysieke verschijning." Ze zou een onbekend bedrag als schadevergoeding eisen.


Actrice Sharon Stone