Hond voor rechter wegens achtervolgen kat

Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Weird nieuws Een sjieke wijk in Sydney is compleet verdeeld vanwege een hond en een kat. De bewoners zijn dermate verdeeld dat een rechter nu een beslissing moet vellen over de beruchte plaatselijke bastaardhond Bob, die een kat achtervolgd zou hebben. Waar de mens zich allemaal wel niet druk om kan maken.

De bewoners van de wijk zijn verdeeld in twee kampen: een pro-hond- en een pro-katbeweging. Daarbij laten de hondenliefhebbers het meest van zich spreken, door een heuse Save Bob the Dog-campagne op (vier) poten te hebben gezet. Onderwijl krijgt de gemeente bergen met emails, faxberichten en telefoontjes van mensen om Bob tot terrorist op poten te verklaren (en dus gemuilkorfd en opgesloten te worden).

De kat zou door de hond gebeten zijn in haar staart. De advocaat van de eigenaresse Drew Vukelic heeft al aangegeven tot het hoogste gerechtshof te willen doorprocederen als de hond niet aan de ketting moet. "Het gaat niet enkel om Bob, maar om de toekomst van de hond en kat in Australië."