Yale neemt Harvard in de maling

WaSTeiL had ons via de nieuws-submit te melden:

Al 121 jaar is er sprake van een grote rivaliteit tussen de studenten van de Amerikaanse Yale en Harvard univeristeiten. Al generaties lang proberen de studenten zich door studentengrappen legendarisch te maken. Dat bleek op 20 november maar weer eens toen bij de jaarlijkse American Football-wedstrijd tussen de beide Ivy League-universiteiten de studenten van Yale een streek flikten die ze bij Harvard niet snel zullen vergeten.

De studenten van Yale, dit jaar gastheer voor de wedstrijd, trokken Harvard-supportersjasjes aan en deden zich voor als leden van het Harvard-aanmoedigingsteam. Bij de ingang deelden ze aan elke bezoeker voor het Harvard-vak een wit of rood papier uit. Samen zouden ze de woorden GO HARVARD vormen.

Net voor de wedstrijd werden door de Harvard-supporters hun papier in de lucht gestoken waardoor de echte boodschap verscheen: "WE SUCK". Een geslaagde missie. Het is echter niet voor het eerst dat deze streek werd uitgehaald. Ruim 40 jaar geleden werd bij een nationale American Football-wedstrijd in Minnesota tussen de toenmalige topclubs Minnesota Golden Gophers en de Washington Huskies een soortgelijke streek uitgehaald.

WE SUCK
"WE SUCK"