Ali B niet onder indruk van Ali B-diss

D-mike-E had ons via de nieuws-submit te melden:

Rapper Ali Bouali (Ali B) heeft definitief laten weten geen aangifte te zullen doen tegen de drie rappers van DHC (Den Haag Connection) die hem in een rap-diss met de dood bedreigen. De leden van DHC, die eerder in de cel belandden wegens doodsbedreigingen in een rap tegen VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali, uiten de dreigende taal jegens Ali B in een via internet verspreid rapnummer. ''Je zou je vergissen als je dacht dat mijn kogels je missen. Je kan rennen, duiken, vluchten vriend. Het zal je niet lukken. Ik heb een fucking AK, 't heeft geen zin om te bukken. Dit is wel andere koek. Je doet het zwaar in je broek. Want ik maak meer rappers zoek dan de Bermuda driehoek'', zijn enkele zinnen uit de Ali B-diss.

Volgens Ali B is hij niet bang geworden van de dreig-rap van DHC. ''Ik neem de rap niet serieus. Ik vind het jammer dat die jongens zo chagrijnig zijn, maar dien geen aanklacht in. De inhoud is een grap. Zoiets gebeurt vaker in rapnummers. Nee, ook vrees ik niet dat er een malloot is die zo'n oproep echt uitvoert. Als er zo'n gek bestaat, wordt hij door zo'n simpele rap echt niet op andere gedachten gebracht.'' Bouali begrijpt overigens niet waarom DHC het juist op hem gemunt heeft. ''Misschien is het jaloezie of zijn die jongens op zoek naar meer naamsbekendheid. Ik weet echt niet wat ik hen heb misdaan. Normaal ben ik een knuffelallochtoon. Voor hen blijkbaar een wurgallochtoon. Ach, als ik een keer tijd heb, wil ik best met die gasten chillen en mogen ze uitleggen wat hen dwarszit.''

In de Ali B-diss noemen de leden van DHC Bouali een wannabe nigger, een homo die er net zo smerig uit ziet als ''die fucking Theo van Gogh''. Verder zeggen de DHC-rappers dat het leven van de straat een voor Ali B onbekend klimaat is.

Niet duidelijk is nog of de rappers van DHC vrijuit gaan nu Ali B geen aanklacht indient. Justitie in Den Haag laat namelijk weten de rap te onderzoeken, en later te zullen beslissen of het wellicht tot een vervolging komt.

-
Op het weblog Volkomenkut.com staat een mp3 van de Ali B-diss.