FOK!radio belt willekeurige FOK!kers

FOK!RadioWe gaan willekeurige FOK!kers vanavond bellen. Luister nu naar FOK!radio en hoor ook meer over de update van de forumsoftware die morgen gaat plaatsvinden.

We deden de afgelopen weken een oproep om namen en nummers van mensen van wie jij vond dat ze wel in de uitzending gebeld mogen worden te mailen naar radio@fok.nl. We kregen aardig wat reacties binnen en vanavond gaan we ons nieuwe item 'de FoonFOK!' dan ook starten. We bellen vanaf 20:00 uur een aantal mensen van wie het nummer is doorgestuurd.

Daarnaast gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. Ook kun je ons vanavond helderder horen. ActionRadio heeft namelijk de stream-kwaliteit opgevoerd tot 160 kbps.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
  LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps160 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps160 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps160 kbps

Wil jij ook iemand laten bellen door ons, live in de uitzending? Mail dan het (vaste) telefoonnummer of skype-username naar radio@fok.nl. Zet er natuurlijk ook bij wat voor iemand het is, waarom diegene gebeld moet worden en de leuke anekdotes op FOK! van deze user. Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Vorige week kon je al veel nieuwe items horen. Een daarvan was 'IRC Zingt Mee'. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!