Patty Brard in Bobo's in the Bush

Icoon Media nieuwsPresentatrice Patty Brard zal in de volgende reeks Bobo's in the Bush te bewonderen zijn. Eerder werd bekend gemaakt dat Patty's ex René Muthert in het programma te bewonderen zou zijn, maar hij heeft het veld moeten ruimen. Ook de eerder aangekondigde hypnotiseur Rasti Rostelli is van de lijst van deelnemers geschrapt.

Muthert had vorige week al laten weten niet aan het programma te willen deelnemen omdat zijn ex in de talkshow van Robert Jensen, net als Bobo's een Yorin-programma, de gelegenheid kreeg toespelingen te maken op zijn vermeende drugsgebruik. Waarom Rostelli van de lijst is verdwenen is niet bekend.

Volgens Yorin-woordvoerder Eva Peters vinden de opnames voor het programma in december plaats in Argentinië en Brazilië. Behalve Brard zullen Ruud van Big Brother, Fajah Lourens, Ferry Somogyi, Lizelotte van Dijk, Menno Köhler van het programma '6Pack', judoka Jessica Gal, Jacques Herb, Valerie Zwikker en Jody Bernal in het derde seizoen van Bobo's in the Bush te zien zijn. In het programma worden bekende Nederlanders op een overlevingstocht door de jungle gestuurd. Over de precieze inhoud van de nieuwe editie wordt volgens Peters nog nagedacht. Het programma is vanaf maart op de buis te zien.