'Harries' van Georgina zijn puur natuur

MrDeath en Mickeys hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Artsen in het Diagnotisch Centrum Amsterdam hebben het gisteren onomstotelijk vastgesteld: de borsten van Georgina Verbaan zijn niet kunstmatig vergroot. Een mammografie gaf uitsluitsel. De actrice toog naar het ziekenhuis om aan alle siliconenverhalen een einde te maken. De verhalen kwamen los na een geruchtmakende Playboy-reportage.

"Een mammografie geeft 100% zekerheid. Beter dan een normale röntgenfoto. Echt alles maar dan ook alles in een borst is daarmee zichtbaar. In de mijne zit niks onnatuurlijks. En dan hou ik er nu over op", liet de actrice de media weten. Verbaan vertelde na het verlaten van het ziekenhuis het nieuws direct aan een paar bouwvakkers, die haar lachend toevertrouwden er 's nachts niet van te slapen.

Dit weekend werd bekend dat de actrice minimaal anderhalve ton verdient met de naaktreportage. Hoe meer Playboys er worden verkocht, hoe sneller dat bedrag oploopt. Alle publiciteit komt Verbaan dus niet slecht uit. Desondanks laat ze weten genoeg te hebben van alle hectiek. "Hierna wil ik nooit meer over borsten praten. Ik ben dol op mijn Harries, maar zoveel aandacht als ze na de Playboy-reportage hebben gehad, slaat echt alles." Verbaan zal over een paar dagen met vakantie gaan om uit te kunnen rusten van alle drukte van de laatste weken.

Georgina Verbaan vertelt het nieuws aan een paar bouwvakkers
Bouwvakkers bekenden niet te kunnen slapen van de spanning