Seks, afscheid en auto's in FOK!radio

FOK!RadioFOK!radio Best Of! Luister nu en hoor het beste van de afgelopen drie maanden FOK!radio. Altijd nog een keer het afscheid van Sun willen horen? Of misschien gewoon de 7 seconden (!) van Dirkh en Yvonne van vorige week? Of misschien wil je de uitzending met Private Ryan, Jogy en Maanvis nog weleens horen. Deze werd namelijk door bijna niemand gehoord omdat André Hazes die avond een eerbetoon kreeg in de Amsterdam ArenA. Luister dan vanavond, want de beste fragmenten van FOK!radio van de afgelopen tijd komen voorbij.

Uiteraard kun je vanavond weer verzoekjes doen via ActionRadio.nl die we veel zullen draaien.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp (mp3PRO)
Windows Media Player
Real Player

We zoeken mensen die we onverwacht kunnen bellen. Wil je dus iemand laten bellen door ons, live in de uitzending? Mail dan het (vaste) telefoonnummer of skype-username naar radio@fok.nl. Zet er natuurlijk ook bij wat voor iemand het is, waarom diegene gebeld moet worden en de leuke anekdotes op FOK! van deze user. Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

En dit is ons irc kanaal: #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!