'Shrek' achtervolgt overvaller

Chanty had ons via de nieuws-submit het volgende herschreven bericht te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws
Twee Canadese overvallers kregen enkele weken geleden de schrik van hun leven toen ze na hun overval in een nachtwinkel achtervolgd werden door 'Shrek'. De Shrek bleek een politieagent te zijn die op weg was naar een Halloweenfeest.

'Shrek', die in werkelijkheid Mark Smallbones heet, wilde bij de nachtwinkel in de Canadese provincie Alberta even wat bier inslaan. Toen hij de winkel binnenkwam, zag hij de twee overvallers wegvluchten. Ze renden beiden een andere kant op en Smallbones besloot één van de overvallers achterna te gaan. Hij riep: 'Halt politie', maar de jongen liep door. "Toen hij zag dat Shrek hem achtervolgde, kreeg hij pas echt schrik", meende de bijna twee meter lange Smallbones.

De overvaller zei achteraf niet te weten dat de Shrek een echte agent in vermomming was. Hij dacht dat hij werd achtervolgd door een verklede gek en keerde dan ook snel terug naar de plaats van de misdaad om zich daar bij de politie aan te geven. Tegen de politie zei de jongen, dat hij voor zijn leven vreesde als Shrek hem te pakken had gekregen. De 18-jarige medeverdachte is nog niet opgepakt.