ID&T verlaagt vanaf 2005 toegangsprijzen

ramonp en R-AdIoAcTiVe hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Met ingang van 2005 verlaagt ID&T de toegangsprijzen voor haar evenementen. De organisatie begint een groot offensief om de toegangsprijzen voor evenementen terug te dringen. Volgens de eigenaar van ID&T, Duncan Stutterheim, liggen deze nu veel te hoog.

"In vijf jaar tijd is een kaartje voor bijvoorbeeld ons evenement Innercity gestegen van 65 gulden naar 52 euro. Uitgaan en naar concerten of feesten gaan, is bijna niet meer te betalen met dit soort bedragen. ID&T heeft daaraan zelf meegedaan. De prijzen van onze kaarten zijn de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Daarom moeten we als ID&T de hand in eigen boezem steken. Als marktleiders op dit gebied vind ik dat we een punt moeten maken: het is genoeg."

ID&T maakt nu al een statement voor het evenement 'Innercity' dat op 18 december plaats zal vinden in de Amsterdam RAI. Idereen die een kaart heeft gekocht of nog gaat kopen mag gratis iemand meenemen. Op één kaart kunnen dus twee personen naar binnen.

Een andere maatregel is dat ID&T in 2005 zal stoppen met de kaartverkoop via de winkels van Ticketbox. Stutterheim: "De kaartverkoop zal in 2005 alleen nog via internet en telefonisch gaan. Daarmee kunnen we volgend jaar ook de administratiefee, die de bezoeker aan de ticketorganisatie betaalt, omlaag brengen."
Submitter:  Bron: Persbericht ID&T