Live seks in de studio van FOK!radio

FOK!RadioZe had er vorige week een grote mond over: admin Yvonne wilde in de studio komen met de nieuwe moderator Dirkh om vervolgens seks te hebben. Luister nu of ze dat ook gaat waarmaken. Maar dat is niet alles. Ook Knut en zijn vriendin Silmarwen zijn vanavond aanwezig. Knut was in de beginperiode van FOK!radio veel te horen, maar dat contact verwaterde. Hoe het nu precies zat horen we vanavond.

Verder hebben we vanavond contact met DeTulp050. Hij is een van de moderators van het nieuwe Feestdagen subforum. Wat daarin besproken wordt en wat we met het forum aanmoeten, horen we van hem.

Vorige week kon je al veel nieuwe items horen. Een daarvan was 'IRC Zingt Mee'. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio! en doe mee! Daarnaast zal vanavond 'Martijns newbiehoekje' voor het eerst te horen zijn. Zit je net op FOK! en heb je een vraag? Mail die dan naar newbie@actionradio.nl en Martijn gaat hem proberen te beantwoorden.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp (mp3PRO)
Windows Media Player
Real Player

Uiteraard hoor je ook de vaste items. Cynix neemt zijn week op het forum met ons door en we roddelen met Yvonne. Via de vernieuwde webcam kun je uiteraard weer mee kijken. En dit is ons irc kanaal: #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!