Playboy-cover Georgina Verbaan uitgelekt

De Playboy-cover met Georgina Verbaan is vroegtijdig uitgelekt. Babessite Mokkels.nl wist de cover ruim voor de officiŽle presentatie in de wacht te slepen. Verbaan siert het decembernummer, traditioneel gereserveerd voor een populaire Nederlandse schone.

Woensdagochtend om 12.00 uur wordt aan de pers de december-Playboy bekendgemaakt. Het eerste exemplaar van het blad met 'alles dat mannen boeit' zal bovendien aan Verbaan worden uitreikt.

Mokkels is blij met de scoop. "Behalve mooi is het technisch gezien een goede cover. Geeft niet teveel weg en maakt nůg nieuwsgieriger naar wat haar handen verbergen." Mokkels meldt op de site dat de Playboy ook daadwerkelijk gekocht moet gaan worden. "Bedenk dat dit soort shoots enkel mogelijk worden gemaakt wanneer er voldoende exemplaren over de toonbank gaan."


De foto's werden door Cornelie Tollens en Pim Thomassen geschoten in BraziliŽ. Wie wil weten wat er onder de cover zit moet overigens nog even geduld hebben. Vrijdag 12 november is Georgina pas overal in Nederland te koop.