FOK! zoekt moderators voor de FP

Join the crew!Vanwege het steeds meer toenemende aantal reacties op de Frontpage zijn wij op zoek naar (extra) mensen die deze reacties willen modereren. Lijkt dit je wat? Stuur dan een sollicitatie (zie hieronder voor meer informatie)!

Van een FP-moderator verwachten we dat hij/zij veel reacties op de Frontpage doorleest en deze op een objectieve wijze weet te beoordelen. Als FP-moderator sta je stevig in je schoenen, want de foute reacties vliegen je soms om de oren. Je moet in staat zijn om deze op een goede en professionele wijze te kunnen beoordelen.

Naast het zelf doorlezen van reacties bekijkt en beoordeelt een FP-moderator ook de reacties die users via een modreport of het Feedback-forum aangeven. Verder behandelt een FP-moderator de klachten en opmerkingen van users met betrekking tot bepaalde moderaties.

Naast deze specifieke modereertaken word je als FP-moderator ook geacht mee te denken over zaken die de Frontpage aangaan. Je wordt dan ook geacht het speciaal daarvoor bestemde FP-forum regelmatig te checken.

Het modereren doe je op geheel vrijwillige basis. We kunnen je helaas geen riant salaris aanbieden. Wel bieden we je een leuke en enthousiaste ploeg van mensen om mee samen te werken. Dat is natuurlijk op zichzelf al heel wat waard! ;)

Heb jij interesse? Stuur dan een sollicitatie met je username, een beschrijving van jezelf, de reden dat je ons team wilt komen versterken en de uren van de dag (en frequentie) dat je denkt te kunnen modereren naar frontpage@fok.nl.

Je kunt naar deze functie solliciteren t/m zondag 14 november, 23.59 uur. Daarna zullen wij ons over de sollicitaties buigen. Zo snel mogelijk daarna zul je bericht krijgen of je wel of niet bent aangenomen.

Namens de FOK! FP-crew,
De FP-Eindredactie