Uitslagen Champions League (02/11/04)

SubheaderPSV trof vanavond voor de tweede maal het Noorse Rosenborg BK. Het pakte door andermaal te winnen het volle pond (1-0).

PSV begon zeker aan de wedstrijd. Al in de openingsfase verscheen het bij het Noorse doel. Toen het offensief geluwd leek, was daar plots de fraaie pass van Phillip Cocu vanachter uit die DaMarcus Beasley vrij voor keeper Johnsen zette. De Amerikaan schoof bekeken de 1-0 binnen. PSV kon van de geboden ruimte vervolgens niet profiteren. De Noren zagen aan de andere kant van het veld diverse pogingen stranden. Keeper Edwin Zoetebier maakte daarbij geen beste beurt. Mark van Bommel kon nog een keer doorstoten naar het vijandelijke doel, maar hij zag zijn schot naast het doel verdwijnen.

In de tweede helft leek PSV voor het consolideren van de voorsprong te kiezen. Het beleefde daardoor diverse angstige momenten. Persoonlijke fouten werden door de Noren niet afgestraft. Ook PSV zou niet meer scoren. Door de 1-0 uitslag blijven de Eindhovenaren aan kop in poule E. Door een verrassend gelijkspel tussen Arsenal en Panathinaikos bouwde het de voorsprong op de concurrentie uit. Met negen punten is PSV bijna verzekerd van de tweede ronde. Arsenal -zes punten- en Panathinaikos -vijf punten- zijn echter ook nog in de race.


De uitslagen:
PSV - Rosenborg (1-0)
Arsenal - Panathinaikos (1-1)

FC Barcelona - AC Milan (2-1)
Celtic - Sjachtar Donetsk (1-0)

Internazionale - Valencia (0-0)
Werder Bremen - RSC Anderlecht (5-1)

CSKA Moskou - Chelsea (0-1) Robben
FC Porto - Paris St Germain (0-0)


Meer voetbalnieuws vind je op de FOK!Voetbalmanager
Submitter:  Bron: FOK!Voetbalmanager