Bezoekersaantallen op de FrontPage vanavond in FOK!radio

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor de volgende onderwerpen:

De FrontPage is gedurende een lange tijd erg traag geweest. Vooral op drukke momenten was er vaak niet doorheen te komen. Deze maand werd dit probleem opgelost. Maar wat heeft die traagheid nu voor gevolgen gehad? Een aantal users voorspelde dat het aantal bezoekers fors zou teruglopen. Maar is dat ook het geval? We spreken vanavond in de uitzending van FOK!radio vanaf 20:00 uur met Eindredacteur Veerboot van de FrontPage.

Verder staan vanavond stoere auto's, hippe gevechtsvliegtuigen en oude klassiekers centraal in de uitzending. Moderator Mutz en vaste user Peurac van het subforum 'Plain, Train & Automobiles' zijn in de studio. Van hen horen wat er allemaal in dit subforum te doen is.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp (mp3PRO)
Windows Media Player
Real Player

FOK!radio gaat ook een nieuwe weg in. Vanaf 8 november is niet alleen SunChaser als presentator weg, maar komen er ook nieuwe items en een nieuwe presentator. Over dat laatste hoor je volgende week meer, maar de nieuwe items komen vanavond meer ter sprake.

Cynix neemt zijn week op het forum met ons door en we roddelen met Yvonne. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken. En dit is ons irc kanaal: #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!