Geen excuses van prins Harry

DR-ONLINE had ons via de nieuws-submit te melden:

Prins Harry, de tweede zoon van prins Charles, zal geen excuses aanbieden aan de fotograaf met wie hij afgelopen donderdagnacht een handgemeen had, vlak buiten een Londense nachtclub. "Ik denk niet dat dat echt noodzakelijk is", aldus de woordvoeder van prins Charles. Volgens de woordvoerder waren de fotografen erg agressief toen de 20-jarige prins de trendy nachtclub Pangaea verliet.

Volgens de woordvoerder heeft Harry niets meer gedaan dan de fotograaf teruggeduwd nadat deze hem met een camera in het gezicht raakte. Volgens de bewuste fotograaf, Chris Uncle, sloeg Harry hem zonder enige aanleiding. Aan het incident hield hij een gescheurde lip over.

Woordvoerder Harverson: "Harry is alle aandacht wel gewend en hij weet dat fotografen hem zullen opwachten wanneer hij uitgaat. In dit geval leken ze wat opdringeriger. Het was een ongelukkig en spijtig voorval, maar laten we er niet te lang bij stilstaan".

Prins Harry staat al langer bekend als de wildere zoon van prins Charles en prinses Diana. Zo laat hij zich regelmatig zien in hippe Engelse nachtclubs en is hij twee jaar geleden door zijn vader meegenomen naar een afkickcentrum, nadat deze hem had betrapt op het gebruik van marihuana.

Prins Harry en de bewuste fotograaf
Het bewuste incident