'Vibrerend condoom zorgt voor ultiem genot'

Een vibrerende ring die aan ieder condoom kan worden bevestigd zorgt volgens de makers voor ultiem genot. De Vicon, van Japanse makelij, werd zelfs op een internationale uitvindingenbeurs in Genève uitgeroepen tot beste uitvinding. Orgasme is verzekerd, aldus de fabrikant.

Vrouwen worden tijdens de daad dubbel gestimuleerd; én door het mannelijk lid én door de roze vibrerende ring die de clitoris onder handen neemt. Volgens een woordvoerder van de fabrikant is door het houden van uitgebreide proeven in bordelen vastgesteld waar de vibrator precies moest worden geplaatst om te zorgen voor een ultiem genot. De trillingen zorgen ervoor dat ook de man aan zijn gerief komt. Daarnaast wordt de Vicon aanbevolen voor een uitgestelde ejaculatie.

Een pornoster die de vinding mocht testen is in ieder geval laaiend enthousiast. "Het is een geweldige uitvinding, vrouwen zijn er gek op. De ring maakt het voor hen mogelijk hetzelfde moment op twee manieren te worden bevredigd. Het wordt vast een geweldig succes, ook in commercieel opzicht", meldt de mannelijke acteur. Of de seksgadget op korte termijn ook in Nederland verkrijgbaar is meldt de bron helaas niet.

Vicon zorgt voor een ultiem genot
De vibrerende ring biedt een gegarandeerd orgasme