Toestand kind drama Naaldwijk nog kritiek

Icoon misdaad nieuws Nog altijd is de toestand van ÚÚn van de kinderen, die donderdag bij een familie in Naaldwijk werden neergestoken, kritiek. De andere twee gewonde kinderen zijn inmiddels stabiel, zo maakte het openbaar ministerie vandaag bekend.

Het familiedrama speelde zich gisterenmorgen af. In hun woning aan de Hńndellaan in Naaldwijk werden een 37-jarige vrouw en drie van haar kinderen (van 1, 2, en 12 jaar) neergestoken. De moeder bezweek enige tijd later aan haar verwondingen. Een vierde kind ontsnapte aan het drama, omdat zij reeds naar school was.

De politie hield al snel een man aan, wie verdacht wordt van betrokkenheid bij het misdrijf. Het betreft een 39-jarige man van Turkse komaf uit Den Haag. Vermoed wordt door de politie dat hij de vader van de twee jongste kinderen is. Aanstaande dinsdag zal de man worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Momenteel is de politie nog bezig met getuigen te horen. Nadere mededelingen over de zaak wil het Openbaar Ministerie niet doen.