FOK!radio: Nieuwsposter Flem over de berichtgeving rond de hackacties

FOK!RadioFOK! had afgelopen week de primeur dat verschillende overheidssites doelwit waren geworden van een hack-actie. Nieuwsposter Flem kwam het nieuws op het spoor doordat hij in een IRC-kanaal zag dat het gebeurde. Ook de weblog GeenStijl werd doelwit van de hackers. Al snel gingen de verdenkingen uit naar Flem zelf. Hoe het verhaal nu zit en hoe Flem nou betrokken was bij de acties, hoor je vanavond vanaf 20:00 uur in FOK!radio.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp (mp3PRO)
Windows Media Player
Real Player

Verder staat vandaag het Ouder(s) subforum in de spotlights. De moderators BrightEyes, Lois en Karin zijn in de studio. Met hen praten we over wat voor subforum OUD nu precies is en wat er in besproken wordt. Ook vragen we hun naar de rel die afgelopen week ontstond in het feedback topic in Ouders. Cynix neemt zijn week op het forum met ons door en we roddelen met Yvonne, die ook het programma mee gaat presenteren. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken. En dit is ons irc kanaal: #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!