Man betaalt daklozen voor seks met echtgenote

Een 55-jarige man uit Luik blijkt regelmatig dakloze mensen bij hem thuis te hebben uitgenodigd om seks te hebben met zijn echtgenote. De man nam dan foto's van het gebeuren en betaalde de dakloze 20 euro per "prestatie". De laatste keer dat er iemand langs kwam was de man schijnbaar niet tevreden en achtervolgde en verwondde hij de dakloze met een bijl.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de politie van Luik opgeroepen door enkele buurtbewoners. Ter plaatse werden twee gewonden gevonden: zowel de bewoner van de wijk als de dakloze. Onderzoek wees vervolgens uit dat de man regelmatig daklozen bij hem uitnodigde voor betaalde seks met zijn vrouw.

Wat er die nacht precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Wel is bekend dat de dakloze door een klap met de bijl gewond is geraakt aan zijn hand. Het lukte hem echter om de man te ontwapenen en hij sloeg flink terug. Beide mannen zijn hierna naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze nu nog steeds liggen.

Het Luikse parket onderzoekt de zaak verder. Zodra de gezondheid van de twee vechtersbazen het toelaat zullen ze ondervraagd worden.