Uitslagen Champions League (28/09/04)

SubheaderIn München speelde Ajax zijn tweede duel in de Champions League. Ajax werd gedeklasseerd, vooral door de individuele klasse van tegenstander Roy Makaay. Hij scoorde driemaal (4-0).

In de eerste helft speelde Ajax gedurfd naar voren. De Duitsers hadden desondanks het overwicht. Het duurde lang voordat er werd gescoord. Een splijtende pass door het midden werd door Makaay feilloos aangenomen en ingeschoten. Na de 2-0, een fraaie kopbal van de Nederlander, vertroebelde het uitzicht op een beter resultaat.

Vlak na rust kon Makaay de score uit een penalty opvijzelen. De bal was vervolgens amper weer in het spel of Makaay kon de bal op Ze Roberto geven, die de afstraffing compleet maakte. Daarna vond Bayern München het al snel best en ging men over tot 'gallery play'.