FOK!radio viert 1-jarig bestaan

FOK!RadioWe vieren vanavond vanaf 20:00 uur het heugelijke feit dat FOK!radio een jaar bestaat! We begonnen destijds bij het internet radiostation Protune Live Radio en via Activeradio kwamen we bij ActionRadio terecht. Maar hoe zat dat nou allemaal in elkaar? Je krijgt in deze uitzending het antwoord. We blikken terug op een jaar radio voor FOK!kers. Dat doen we onder andere samen met Richard. Hij was eigenaar van Protune en presenteerde in het begin nog programma's met Nolius mee. Daarnaast natuurlijk meer mensen in de uitzending waar je hieronder meer over leest.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp (mp3PRO)
Windows Media Player
Real Player

Verder praten we met R-Mon en MisterManiac over een nieuwe rage op FOK!: WhatPulse. Bij dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk aanslagen op je toetsenbord haalt.
We nemen verder weer een kijkje in het nieuws van het afgelopen weekend, samengesteld door eSSe. Daarnaast neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en roddelen we met Yvonne. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken. En misschien komen er nog meer actuele zaken in FOK!radio, maar dat hoor je als er meer duidelijkheid over is! En dit is ons irc kanaal: #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!