Six Flags neemt afscheid van naam en Looney Tunes

Achtbanenpark Six Flags bij Biddinghuizen neemt na dit seizoen afscheid van de naam 'Six Flags' en van de Looney Tunes figuren die het park bevolken. Dat meldt het park in een persbericht. Bugs Bunny, Tweety, Daffy Duck en de andere Looney Tunes zullen worden opgevolgd door nieuwe characters. Welke dat zullen zijn is nog niet bekendgemaakt.

Eerder dit jaar verkocht de Amerikaanse moedermaatschappij Six Flags Inc. zeven van haar Europese attractieparken aan de Britse investeringsmaatschappij Palamon Capital Partners. Deze heeft de parken ondergebracht bij haar Europese divisie, die sindsdien opereert onder de naam StarParks. Het is nog niet bekend of dit ook de nieuwe naam wordt van Six Flags. Wel staat vast dat het park niet doorgaat onder de huidige naam.

Six Flags Holland werd geopend op 13 april 2000. Daarvoor was het park bekend als Walibi Flevo en de Flevohof. De Looney Tunes waren sinds 2000 het handelsmerk van het park. Ze verwelkomen bijvoorbeeld iedere openingsdag om 10.00 uur de bezoekers. Onduidelijk is nog wat er behalve de naam en de Looney Tunes nog meer gaat veranderen. Volgens het persbericht 'zal het park vanaf het nieuwe seizoen nog meer entertainment, plezier en beleving bieden voor de hele familie'.