'Naam nieuwe James Bond bekend'

De Engelse krant ‘Sunday Mirror’ meldt vandaag dat Dougray Scott de nieuwe James Bond is. Hij zal Pierce Brosnan gaan opvolgen die in vier James Bond films heeft gespeeld. Scott is gekozen uit een lange lijst met mensen die eventueel geschikt waren als James Bond, waaronder Eric Bana uit de blockbuster ‘The Hulk’, aldus de krant ‘Sunday Mirror’.

Dougray Scott is een 38-jarige relatief onbekend acteur uit Schotland. Zijn grootste rol heeft hij gespeeld in ‘Mission Impossible 2’. De regisseuse van de nieuwe Bond film Barbara Brocco wil met de keuze van Scott terug keren naar de beginjaren van Bond. Ze heeft hem geselecteerd met in het achterhoofd een jonge Sean Connery.

Vooralsnog is het nog niet officieel bevestigd. Pierce Brosnan zelf wilde niets bevestigen. ’Er is nog geen officiëel bericht de deur uit gegaan dat ik James Bond niet meer speel’, aldus de acteur. Als het waar is wat de krant 'Sunday Mirror' berricht is Dougray Scott voor het eerst te zien in de 23ste James Bond film die volgend jaar in de bioscoop te zien al zijn.

Dougray Scott
Is dit de nieuwe James Bond?