'Huwelijk Beckhams bijna op de klippen'

junkieXXXL had ons via de nieuws-submit te melden:

Het huwelijk van David en Victoria Beckham loopt bijna op de klippen. Dat melden vrienden van het stel aan de zondagskrant News of the World. De twee zouden momenteel een proefscheiding overwegen omdat ze het nergens meer over eens zijn. Bovendien wordt er volgens ingewijden nogal wat afgeschreeuwd. Vorige maand maakten de 'Becks' nog bekend dat ze in verwachting zijn van hun derde kind.

Dat de twee huwelijksproblemen hebben is algemeen bekend. Dit jaar werden de buitenechtelijke escapades van David flink uitgemeten in de pers. De Nederlandse Rebecca Loos kwam met hete verhalen naar buiten over haar affaire met de voetballer, die overigens ontkende. Naar de buitenwereld toe hield Victoria echter vol dat ze voor de volle honderd procent in haar echtgenoot geloofde.

News of the World weet te melden dat de Victoria en David de schijn van een goed huwelijk ophielden wegens zakelijke belangen. Nu de bom toch lijkt te barsten zijn vrienden bang dat Victoria in haar zwangere toestand de relatieperikelen niet emotioneel aankan. Bovendien zijn ze bang dat een scheiding uitmondt in een publiekelijk moddergevecht, waavan de kinderen de dupe worden.