Huurmoord mislukt, dan maar trouwen

Sessy vertaalde en submitte het volgende bericht, waarvoor dank.

Icoon opmerkelijk nieuwsEen voormalige Miss Moskou gaat trouwen met de man die zij een jaar geleden wilde laten doden. In 2002 begon de toen 21-jarige Anastasia Nasinovskaya een affaire met de rijke ongetrouwde Russische zakenman Igor Lantsov. De man overspoelde haar met dure cadeaus: in een half jaar gaf hij meer dan een half miljoen dollar aan haar uit.

Na een tijdje begon de relatie echter barsten te vertonen, zo klaagde Anastasia tegen een vriend dat Igor haar een klap had gegeven. Toen zij hem uiteindelijk liet weten bij hem weg te willen gaan eiste hij een cadeau gegeven auto terug. Dat was tegen het zere been van Anastasia. Ze stal geld van Lantsov en huurde een bekende in om hem te vermoorden. Deze bedacht zich echter en liep naar de politie. De moord werd in scène gezet en toen Anastasia betaalde werd ze gearresteerd.

De zaak nam vervolgens een overwachte wending. Lantsov verzette zich met hand en tand tegen de arrestatie van zijn voormalige geliefde. Hij wilde niet getuigen, trok alle aanklachten weer in, en zocht voor Anastasia de beste advocaat die er te vinden was in Rusland. De politie verklaarde hem voor gek, maar voor hem was zijn liefde belangrijker dan het feit dat hij bijna was vermoord. Igor vroeg Anastasia ten huwelijk, en zij stemde ermee in. De politie heeft noodgedwongen de zaak tegen Anastasia moeten sluiten.

Anastasia Nasinovskaya
Anastasia trouwt de man die ze dood wilde hebben