Onbekende vliegende driehoeken nemen toe

De laatste tien jaar zijn de meldingen van grote vliegende zwarte driehoeken enorm toegenomen. De UFO's zijn gezien door talloze mensen, en worden beschreven als enorme zwarte driehoeken, soms met lampen, die langzaam door de lucht zweven nabij steden en autowegen. De herkomst is onbekend. Dit schrijft Space.com.

Het National Institute for Discovery Science (NIDS) heeft de waarnemingen van de "Flying Triangles" opgeslagen in databases, en bestudeerd om de herkomst te achterhalen. Het instituut in Las Vegas, Nevada, is een overheidsonafhankelijk wetenschappelijk instituut dat zich op wetenschappelijke wijze richt op luchtfenomenen. De conclusies van het onderzoek wijzen nog steeds op een raadsel.

De studie wijst uit: "De Verenigde Staten ondervindt momenteel een golf van Flying Triangle waarnemingen die toegenomen kan zijn vanaf 1990, met name eind jaren '90. De Flying Triangles zijn openlijk zichtbaar boven en nabij bevolkte gebieden, waaronder de Interstate Highways".

De eigenschappen en acties van deze driehoekige voertuigen komt niet overeen met de in werking stelling van vorige onofficiele vliegtuigen. Verder zijn "De agenda noch de herkomst van de Flying Triangles bekend". Van 1990 tot 2004 zijn er talloze waarnemingen geweest. Het gedrag van de voertuigen "is niet consistent met het testen van geavanceerde DoD [U.S. Department of Defence) vliegtuigen", aldus NIDS.

Het is volgens Colm Kelleher van NIDS onwaarschijnlijk dat het DoD vliegtuigen betreft: "Ze komen niet overeen met de manier waarop de geheime F-117 en B-2 in de openbaarheid kwamen. De hiudige Flying Trangles openbaren zich zomaar". De eigenschappen van de Flying Triangles zijn indrukwekkend. Ze zijn op geringe hoogte gezien, kunnen stilhangen in de lucht, en vliegen soms met verblindend heldere lichten.

De Triangles hebben volgens waarnemingen een onzichtbaarheidsmogelijkheid. Boven Washington Wisconsin verscheen er in oktober 1998 op klaarlichte dag een monsterachtig vliegende driehoek uit het niets. Het zweefde op 500 voet hoogte geluidsloos boven de stad. Het object was naar schatting 60 bij 75 meter. Ook in onze regionen is het toestel gezien. In 1991 was België in opschudding toen ook daar het object verscheen. De Belgische luchtmacht bevestigde het object, en stuurde er gevechtsvliegtuigen op af.

In 2004 zijn de waarnemingen van de driehoeken toegenomen. De uiteindelijke analyse van de waarnemingen blijft onbepaald. De driehoeken kunnen van menselijke makelij zijn, of niet, aldus NIDS.

Klik hier voor een video van Flying Triangles die op 31 mei 2004 boven Lyon Balds Mountain, Sonora werden waargenomen.