Yvonne, Brechtje en Nikky in FOK!radio

FOK!RadioHet wordt vanavond druk in de studio van FOK!radio. De familie Heslinga komt namelijk langs. Admin Yvonne, dochter Brechtje (haal de kamelen maar van stal) en zoon MrOrange zullen in de studio zijn. Manlief Iteejer is zoals altijd hun chauffeur, dus ook hij is aanwezig. Daarmee is de familie bijna compleet in de studio. Ook Nikky en Gelly komen langs en MrOrange neemt zijn nieuwe vriendin mee naar Utrecht aan zee. De uitzending begint om 20:00 uur.

Over de 12-jarige Brechtje zijn al heel wat topics geopend op FOK! Toch is ze altijd verlegen als ze aan de telefoon komt. Of ze dat vanavond ook is, hoor je dus vanaf 20:00 uur.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

We nemen verder weer een kijkje in het nieuws van de afgelopen weekend, samengesteld door eSSe. Daarnaast neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en roddelen we met Yvonne. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!