FOK!radio in het teken van SEX

FOK!RadioSeks! Daar draait het vanavond om in FOK!radio. Deze week staat het subforum Seksualiteit namelijk in de spotlights. We gaan het dus hebben over de users en mod's van dit forum. Maar ook de onderwerpen die er besproken worden komen aan bod. In de studio een gesprek met moderator Erodome.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

We draaien ook de muziek die users in het SEX-subforum hebben aangevraagd, naast de normale muziek. Verder draagt Sun zijn wekelijkse column voor en nemen we weer een kijkje in het nieuws van de afgelopen weekend, samengesteld door eSSe. Daarnaast neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en roddelen we met Yvonne. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Reacties of opmerkingen over de uitzending of over FOK! kun je nu ook kwijt via de telefoon. Bel nu naar 06 - 458 66646 (normaal tarief) en laat je reactie achter! De leukste reacties hoor je terug in de uitzending!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl.