'Arresteer me, ik ben dronken!'

Nood-kloon vertaalde, herschreef en submitte het volgende nieuwsbericht:

Icoon opmerkelijk nieuwsMeestal is het de politie die mensen aan de kant zet als ze iemand verdacht vindt rijden. Deze keer was het de bestuurder van een auto die een agent aanhield. ''De man kwam achter me staan, deed zijn autoraam open en zei dat hij op zoek was naar een agent.'', aldus politieman Ian McCollin. ''Toen ik hem vroeg waarom antwoordde hij: omdat ik dronken ben.''

Aangezien het zelden voorkomt dat een bestuurder een agent zo benadert, vroeg McCollin om versterking. De politie kwam erachter dat de 28-jarige bestuurder, Bryan Condo, vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Ook bleek dat de man helemaal niet achter het stuur mocht zitten, aangezien zijn rijbewijs eerder al in beslag was genomen wegens rijden onder invloed.

Hij is aangeklaagd voor het rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs en moet op 17 augustus voorkomen. Enkele uren na zijn arrestatie werd Condo weer op vrije voeten gesteld.

''Deze vent was hilarisch. Verder was hij meewerkend en beleefd. Dat zie je niet vaak bij de gemiddelde dronken bestuurder'', aldus McCollin. Condo was niet bereikbaar voor commentaar.