Koe gered uit sloot door UFO

In de polder van Eemnes lijkt een koe die in een sloot gevallen was, door een ufo gered te zijn. De man had een foto gemaakt van de situatie, waar later een lichtbol op bleek te staan, die de koe leek te redden.

De man, Albert van der Linden, maakte een digitale foto van de uitgeputte koe om te bewijzen dat het geen loos alarm was, en ging het alarmnummer bellen. Terwijl hij belde zag hij de koe - alsof iemand het de koe had ingefluisterd - omdraaien, en de sloot aan de goede kant uitklimmen.

Thuis op de computer bleek er een merkwaardige lichtbol op de foto te staan, waar de koe naar toe keek. Vlak hierop zou de koe zich omgedraaid hebben en aan de goede kant eruit geklommen zijn.

Volgens beroepsfotograap Ed Vos die al 30 jaar in het vak zit, kan er geen sprake van reflecties geweest zijn. Ed Vos is van plan om deze naar eigen zeggen fascinerende case energetisch te gaan onderzoeken.

Albert heeft zijn medewerking toegezegd en gaat proberen de boer van het betreffende stuk weiland te contacteren. "In onze beleving is dit een helpende lichtbol - een 'beschermengel' - geweest, zoals we dat wel vaker bij mens en dier aantreffen," aldus Vos.


Klik hier voor foto's en de originele melding.