Rafael en Sylvie gaan trouwen

Ella had ons via de nieuws-submit te melden:

Silvie Meis en Rafael van der VaartVoetballer Rafael van der Vaart van Ajax en TMF-presentatrice Sylvie Meis gaan op 4 juni 2005 trouwen in Heemskerk. Vlak voor het EK voetbal in Portugal heeft de 21-jarige aanvaller zijn zes jaar oudere vriendin in het diepste geheim ten huwelijk gevraagd. Ze kennen elkaar nu bijna anderhalf jaar.

Er gingen al langer geruchten dat het koppel zou gaan trouwen. In een interview met het glamourblad Pulse maakt het stel het nu definitief bekend. Het aanzoek van Van der Vaart deed hij tijdens een vakantie in het Spaanse Marbella. "Na een heerlijk diner stelde ik haar voor om een strandwandeling met me te maken. Toen ik zag dat we alleen waren, ben ik door mijn knieŽn gegaan en heb ik haar om haar hand gevraagd", vertelt Van der Vaart.

"Ik huilde van blijdschap en geluk en daarna heb ik vier dagen lang voortdurend naar mijn hand gekeken omdat ik steeds naar die mooie ring wilde kijken", zo zegt Silvie Meis. Zonder tranen, maar net zo emotioneel was ook Rafael nadat Sylvie ja zei. "Huilen moest ik niet, omdat ik ben niet zo'n emotioneel mens ben, maar er ging wel van alles door mij heen."

Foto: Algemeen Dagblad