300.000 mensen bekijken Sensation online

Ruim 300.000 mensen hebben afgelopen weekend via internet naar Sensation Black gekeken vanuit de Amsterdam ArenA. Het dancefeest werd live uitgezonden. Vorige week nog waren er veel problemen met het streamen van Sensation White. Toen keken er dan ook 'maar' 140.000 mensen naar de stream. Hiermee heeft het live uitzenden van het feest alle verwachtingen overtroffen.

Ook in Zweden, Duitsland, BraziliŰ en Amerika volgden nog eens duizenden de gebeurtenissen in Amsterdam. Precieze cijfers zijn hier echter nog niet over bekend.

De kijkers konden live op het Internet kijken naar twee separate streams. De ene stream gaf een overzicht van de show en van interviews die tijdens beide evenementen werden afgenomen. De andere stream bood de bezoekers van de website een selectie van de overzichtshots die in real time in de Amsterdam Arena werden gemaakt. Sensation Black was ook te volgen via ID&T-radio. De radioredactie kreeg naar aanleiding van de streams die via het web werden getoond 4000 e-mails per minuut binnen met reacties.

Voor FOK! was miss_bleu op Sensation Black. Haar review is hier te lezen.