Haagse billenpartij: mooiste van het land

Een verkiezing op het internet, gehouden door de slipjesfabrikant Sloggi en het automerk Daewoo, heeft uitgewezen dat de mooiste billen van het land toebehoren aan een Haagse. Een 25-jarige administratief medewerkster met de welluidende naam Alke Super heeft de test, die heel toepasselijk de ‘kontest’ werd genoemd, gewonnen.

Op de site www.kontest.nl plaatsten zo’n 3789 dames een foto van hun achterste. Bezoekers van de site konden vervolgens hun stem uitbrengen en aan de billen een cijfer toekennen. De site werd massaal bezocht en in een periode van ongeveer zes weken werden ruim drie miljoen stemmen uitgebracht.

Yeroen Oosterman van het Amsterdamse reclamebureau dat de verkiezing bedacht zegt: ”We weten dat mensen meerdere billen van cijfers voorzien en dat ze waarschijnlijk ook vaker de site bezoeken. We delen het aantal uitgebrachte stemmen daarom ook door tien. En dan nog vinden wij dat we met ruim 300.000 unieke stemmen een enorm goede internetverkiezing hebben bedacht.”

De winnares heeft vanaf vrijdag een Daewoo Matiz ‘onder haar mooie kont‘. En dat was precies wat ze met haar deelname beoogde. Haar vriend vond die prijs niet eens zo interessant. ”Doe maar mee want jij hebt toch de mooiste kont van Nederland, zei hij tegen me,” liet Super in BN/De Stem weten.