Cameron Diaz woedend over verspreiding naaktvideo

-Rick had ons via de nieuws-submit te melden:

Cameron Diaz is boos op de makers van een website die een video waarin zij naakt te zien is verkopen via het internet. De 31-jarige actrice doet er dan ook alles aan om verspreiding van de film tegen te gaan. Volgens een officieel persbericht dat de website Scandal-Inc.com uitzond, zijn de rechten over de video echter op legale wijze verkregen.

De website meent dat zij de rechten heeft gekocht van een distributeur die op zijn beurt de film heeft bemachtigd van fotograaf John Rutter. John Rutter is tevens de man die de tape opnam. Rutter verklaarde echter niets met de website te maken te hebben. "De video bestaat al 12 jaar. Iemand moet gewoon op de een of andere manier een kopie in handen hebben gekregen", aldus de advocaten van Rutter.

Volgens een woordvoerder van de actrice heeft een Amerikaanse rechter inmiddels een en gerechtelijk bevel uitgevaardigd waarin staat dat het verboden is om de video (of fragmenten of foto's ervan) te verspreiden. Scandal-Inc. is hier per brief van op de hoogte gesteld.