Rechter vindt dode muis in zijn bierflesje

Icoon opmerkelijk nieuwsEen Amerikaanse rechter wil een schadevergoeding nadat hij een dode muis in zijn flesje bier had gevonden. Nadat Randy Anglen zijn laatste slok uit de plastic halve liter fles had gedronken, gooide hij het flesje in een lege vuilnisbak. Het flesje kwam vervolgens hard neer en maakte een 'plop' geluid. Anglen haalde hierop het flesje uit de vuilnisbak, keek erin en zag een muizenkadaver.

De rechter schreeuwde het vervolgens uit. ''Ik wist niet wat ik zag en schreeuwde het uit van walging. Ik ging erbij liggen en maakte stuiptrekkingen op de vloer. Mijn toegesnelde vrouw kwam met ons eenjarig kind kijken en wist niet wat er fout was. Pas na een paar minuten kon ik haar vertellen dat ik niets mankeerde,'' verklaarde de rechter.

De desbetreffende bierbrouwerij heeft al contact met de rechter opgenomen en vroeg hem om het flesje met het muizenkadaver in te pakken en in een koelbox naar hen op te sturen. ''Ik vertelde hen aan de telefoon dat ik advocaat ben en ik hier geen onzin zit uit te kramen,'' zei Anglen. ''Ik wil zelfs aan de leugendetector om te bewijzen dat ik de waarheid spreek. Ze moeten weten dat ik wel iets beters te doen heb dan de brouwerij met een schandaal op te zadelen.''