Met bloed bedekte klant gearresteerd

Icoon Buitenlands nieuwsEen 26-jarige Amerikaanse man, Sheddrick Deon Bentley, uit Naples (Florida) is vrijdag gearresteerd wegens moord op zijn 18-jarige vriend Cory Brightman. Hij had het slachtoffer neergestoken en in een prullenbak gestopt.

Bentley zei tegen politieagenten dat Brightman hem aanviel met een mes en dat hij zichzelf alleen verdedigde. Er zaten inderdaad snijwonden op zijn handen maar die wezen volgens de autoriteiten aldaar niet op zelfverdediging. Een getuige heeft de twee zien vechten.

Bently was eerder op de dag bedekt met bloed een supermarkt binnengelopen en kocht daar vuilniszakken, kleren en verband. Hij betaalde met een 100 dollar biljet dat doordrenkt was met bloed en reed weg in zijn auto. De medewerkers besloten hierop de politie te bellen.

De politie vond de man, maar hij kon vluchten. Na een tweede zoektocht kon de man uiteindelijk opgepakt worden. Later vond de politie het slachtoffer in de prullenbak. Hierin lagen ook een paar bebloede gympen die overeenkwamen met voetafdrukken van de verdachte man in de supermarkt.