Colin Farrells geslachtsdeel schokt vrouwen

Icoon showbiz nieuwsActeur Colin Farrell had al niet te klagen over vrouwelijke aandacht, maar nu zal hij waarschijnlijk helemaal moeite hebben om de vrouwen van zich af te houden. Het is namelijk bekend geworden dat er scènes uit zijn nieuwe film zijn gehaald vanwege de overenthousiaste reactie van het vrouwelijke testpubliek.

In A Home at the End of the World is de Ierse acteur voor het eerst volledig naakt te zien en de zaal was behoorlijk onder de indruk toen in beeld kwam hoe groot zijn geslachtsdeel is. Een bron wist de Britse krant de Sun te vertellen dat het publiek naar adem hapte toen Colin in beeld verscheen. Het vrouwelijke deel in de zaal werd al snel overenthousiast, terwijl het mannelijke deel zich steeds ongemakkelijker en waarschijnlijk onzekerder voelde. Het was de producers van de film een doorn in het oog dat na de scène niemand verder nog oog had voor het plot van de film.

De blootscènes zijn er dan ook snel uitgeknipt, maar of de film met of zonder verschijnt, is nog even afwachten. Colin Farrell, die in de film een biseksuele man speelt, was namelijk woedend toen hij het hoorde en eist dat de scènes in ieder geval in de DVD-versie te zien zullen zijn.


Colin Farrell