Samengebonden lichamen resultaat zelfmoord

Icoon Buitenlands nieuwsDe zaterdag aangespoelde samengebonden lichamen van een vader en zijn twee zoons lijken het resultaat te zijn van een zelfmoord. De 45-jarige vader wilde volgens een medisch onderzoeker waarschijnlijk zelfmoord plegen en besloot zijn twee zoontjes van zes en drie jaar oud ook te vermoorden.

De lichamen hadden meer dan een maand in het water gelegen voor ze zaterdag aanspoelden op het strand van Lake Michigan, in Pleasant Prairie (Wisconsin). Om de lichamen zaten ook twee boekentassen gebonden met daarin twee plastic zakken zand. Bij een van de kinderen waren ook de broekzakken met zand gevuld waarna de ritssluiting is dichtgedaan. De medisch onderzoekers hebben geen ernstig letsel bij de kinderen geconstateerd. Ze zijn alledrie verdronken.

Eerder meldde de politie nog dat het gezin geen problemen zou hebben gehad. Nu blijkt dat de familie problemen had met het betalen van de huur voor hun appartement in Chicago aangezien een rechter eerder deze maand besloot dat de familie uit hun huis kon worden gezet wegens het niet op tijd betalen van huur.

Subheader
De vader en zijn twee zoons