Student veilt maagdelijkheid

Een 19-jarige student van de Bournemouth University (Groot-Brittannië) is op zijn eigen website een veiling begonnen met als hoofdprijs zijn maagdelijkheid. Als minimumbod heeft hij £6,000 ingesteld, ongeveer 9400 euro.

Het idee kreeg de student naar aanleiding van de soortgelijke veilig van Rosie Raid, die afgelopen maart haar maagdelijkheid op E-bay aanbood. De man heeft ondertussen al een grote hoeveelheid e-mail ontvangen van vrouwen over de hele wereld.

Zijn eerste veiling op E-bay werd vanwege de seksuele geaardheid verwijderd, nadat de advertentie inmiddels al 7000 keer bezocht was. Toen heeft hij besloten om de veiling op zijn eigen site te plaatsen.

Momenteel heeft hij al acht bevestigde boden, waarvan het hoogste bod £6,114(9600 euro) bedraagt. De student heeft al gezegd dat hij ongeveer 1500 euro van het opgeleverde bedrag zal overmaken naar een goed doel, aldus de krant The Sun.

Zelf zei hij: "Ik heb nog nooit een serieuze relatie met een vriendin gehad en ik heb nog nooit seks gehad. Ik was als tiener al druk bezig met multimedia projecten, dus heb ik er nooit tijd voor gehad. Zoals ik dat nu zeg, wil ik niet dat het lijkt dat ik een sukkel ben. De ideale situatie zou zijn dat de hoogste biedster een heel aantrekkelijke dame zou zijn. Ik hoop dat ik ervan ga genieten."