Vrouw spendeert 15.000 euro aan roze Mini Cooper S

Janette Hanson uit Macclesfield (Groot-BrittanniŽ) heeft een slordige 15.000 euro uitgegeven om de kleur van haar nieuwe Mini Cooper S precies te laten matchen met haar 30 euro 'dure' Kookai handtas, aldus de krant Sunday Mirror.

Ze verbaasde de lokale autohandelaar door te eisen dat ze een nieuwe Mini zou kopen, allťťn als de kleur bij haar handtas zou passen. Met deze opgave ging de autohandelaar op zoek. Technici bij Mini zochten wekenlang naar een passende autolak. Naast de buitenkant werd ook aan de binnenkant het een en het ander aangepast. Zo werden de standaard stoelen vervangen voor luxe roze leren stoelen. Door alle aanpassingen heeft de auto nu een prijskaartje gekregen van zo'n 36.000 euro.

Janette heeft al een paar zachte roze dobbelstenen aan de achteruitkijkspiegel gehangen. Haar man heeft er nog een schepje bovenop gedaan en haar een persoonlijk kenteken gegeven, waarop staat G3NET. Leuke reacties heeft Janette al gehad: "Als ik op de weg zit dan zwaaien en toeteren er veel mensen naar me, volgens mij denken ze dat ik een filmster ben."

Rose Mini Cooper S
Janette met haar roze handtas en bijpassende Mini Cooper S