Lijfwacht Beckham klapt uit de school

Het aantal keren dat David Beckham vreemd ging is niet meer te tellen. Dat zegt diens voormalige lijfwacht Delfin Fernandez. En Rebecca Loos heeft met geen woord gelogen over haar affaire, zo laat hij weten. Fernandez was werkzaam voor Beckham tot deze naar Madrid verhuisde.

Om zijn beweringen kracht bij te zetten, kwam de loslippige lijfwacht met het volgende voorval over de voetballer naar buiten: “Hij ontmoette eens drie vriendinnen in een bar, en nam ze mee naar zijn huis. Toen ik hem even later koffie bracht, lagen ze alledrie onder de lakens. Even later kwamen er twee weer naar buiten. De derde, Ana, verscheen pas weer de volgende morgen."

De taakinhoud van bodyguard bij David Beckham lijkt wat uitgebreider dan doorgaans gebruikelijk is. Zo had Fernandez onder andere als taak de minnaressen van Beckham "te fouilleren op opname apparatuur". Hoe dat in zijn werk ging staat niet in de bron vermeld. Verder laat Fernandez weten dat David en Victoria zich in het openbaar als een "knus koppeltje" presenteren maar dat hun huwelijk een puur zakelijke aangelegenheid is.