Vader probeert kinderen te vermoorden

Icoon Buitenlands nieuwsIn de Verenigde Staten heeft een man eerst zijn vrouw doodgestoken en vervolgens geprobeerd zijn vier kinderen te vermoorden. Na de moord op zijn vrouw zette hij zijn kinderen naast elkaar en probeerde ze stuk voor stuk om te brengen. EÚn kind vond de dood, een ander kind raakte zwaargewond, de overige twee wisten te ontsnappen.

Het familiedrama vond plaats in het stadje Gates in de staat New York. De 46-jarige man had ruzie met zijn 32-jarige vrouw. De vrouw werd uitgescholden en wilde vluchten, maar werd door haar man dodelijk aangevallen met een mes. De kinderen renden naar buiten, maar werden naar binnen geroepen door de vader. Hier werden de kinderen naast elkaar gezet, waarna de vader zijn 12-jarige dochter doodstak en zijn 13-jarige zoon verwondde. De ontsnapte kinderen wisten een buurman te vertellen wat er aan de hand was.

Nadat de politie ter plaatse was, troffen politiemensen de man dood aan in het huis. "Als de kinderen niet waren gevlucht, denk ik dat hij ze allemaal had vermoord," aldus een politieman.