'Ruimtestofwolk in juni fataal voor de aarde'

Volgens een Australische natuurkundige en astronoom zal ons zonnestelsel vanaf 8 juni in het gevaarlijke gedeelte van een wolk van ruimtestof komen, waarin ook grotere objecten zitten die de Aarde kunnen raken.

Toen astronoom Dr. Grant Gartrell de ontdekking deed, wilde hij de informatie bekend maken, maar mocht dit niet doen van de overheid. Omdat de man naar eigen zeggen niet langer mee wilde werken aan de "crowd control" van de regeringen heeft hij besloten de informatie toch naar buiten te brengen.

Op 29 april deelde hij mee dat vlak voor de stofwolk de Aarde zou bereiken, er opvallende gebeurtenissen zouden plaatsvinden, die zouden duiden op de voorbereiding op een catastrofe die vlak daarna plaats zal vinden. Volgens hem raakt de Aarde in juni in een gevaarlijk gedeelte van een ruimtestofwolk. Dit gedeelte van de wolk bevat asteroïden die niet geheel verbranden in de atmosfeer. Nadat hij zijn familie vaarwel had gezegd, omdat hij wist dat hij opgepakt zou worden, heeft hij op 29 mei zijn echte naam, Grant Gartrell, naar buiten gebracht.

Marine massaal de zee op
Een naar verluidt onderschept radiobericht op 25 januari van dit jaar sprak over een mysterieuze aftelling tot een niet nader genoemde gebeurtenis die zou plaatsvinden op 19 of 20 juni dit jaar. De conversatie gaat tussen de netwerk operator Snowball Net en een ander station.

"SNOWBALL NET: Snowball Net comms check. All stations, clock sync, (pause) impact at minus 146 days, 5 hours UTC. Standby for ACC link (could have been ACD). Burst of digital data| Burrow: SNOWBALL This is BURROW (could be Burro as in donkey). You are not secure|repeat not secure|go green|go green| *Bursts of white noise follow for approximately 3 minutes.* "

De marine van de VS, de Russische Baltische vloot, de NATO, Frankrijk, India, Indonesië, Japan, Zuid-Korea, Pakistan, Sri Lanka, Vietnam en meer landen zijn niet lang daarna massaal de zee opgevaren. De VS zegt dat men een oefening gaat houden, met de veelzeggende naam "Exercise Blinding Storm". Wantrouwigen denken dat men de vloot wil redden vanwege het gevaar van een vloedgolf veroorzaakt door een meteoriet die de atmosfeer overleeft en in zee valt. Ook vindt men het vreemd dat men dit doet op het moment dat de olie zeer duur is.

Britse militairen in Mexico
Begin maart deelde voor de eerste keer een overheid mede dat er ongeïdentificeerde vliegende objecten boven het land vlogen. Ook zijn er vorige week tot grote woede van Mexico Britse militairen in een grot in Mexico gevonden, met satellietapparatuur en op een toeristenvisum. Ze hadden proviand bij zich voor 36 uur, en wilden niet gered worden door de Mexicanen maar wilden wachten op de overgevlogen Britse militairen. Volgens ufo-sites zijn de afgelopen maanden wereldwijd de ufo-waarnemingen toegenomen.

Kleine asteroïden treffen de aarde
De afgelopen week hebben zich reeds de eerste hemelverschijnselen voor gedaan. Boven Washington explodeerde donderdag een meteoriet ter grootte van een computermonitor, boven Vancouver lichtte de gehele hemel op door vermoedelijk een meteoriet, en tevens boven Wash en Motrose was ook een heldere meteoriet te zien.

Dat de Aarde door een kosmische wolk van stof vliegt, is door andere astronomen reeds bevestigd, maar volgens de NASA en ESA levert dit weinig gevaar op voor de Aarde. Volgens Gartrell echter zal vanaf 8 juni de kosmische stof enorm toenemen, en volgens de laatste geruchten zal er op 19 of 20 juni en mogelijk ook daarna een asteroïdeinslag plaatsvinden.


Bronnen:
Galactic dust storm hits solar system
Meteor Lights Up Sky Over Western Washington
Vancouver: Night skies lit up by likely meteorite
Possible Meteorite reported in Wash
Meteor explodes above Montrose
London prepares for mass evacuation
British navy ships arrive in Norfolk for joint exercise
Impact locations
Seven Carrier Strike Groups Underway for Exercise “Summer Pulse 04”
Huge Navy deployment to test emergency plan
France on red alert for D-Day
Turkey mobilized for high security at NATO summit
Russian Baltic Fleet is joining NATO forces in naval exercise
Geheimzinnigheid omhult Bilderbergconferentie
June 2004...The Beginning Of The End?