'Close encounter en alien abduction in Geleen'

Een inwoonster van Geleen (Limburg) zegt in 1997 een close-encounter met een UFO te hebben gehad. Dit heeft ze bekend gemaakt via de Steungroep on-line Alien Abduction Support (Solaas).

De vrouw deed de waarneming in de herfst, en het was donker en stil. Toen het rond drie uur 's nachts was werd de vrouw wakker en keek naar het raam. Tot haar grote schrik zag ze daar een kleine vliegende schotel hangen. Het was een kleine vliegende schotel van ongeveer twee meter breed, was grof zilverkleurig, en leek groot genoeg voor slechts 2 personen.

De UFO zweefde dichtbij haar raam, zo ongeveer ťťn tot 1,5 meter er vanaf. "Alles was stil, en ik hoorde totaal niets", zegt de vrouw. "Mijn zus sliep bij mij op de kamer, maar zij werd niet wakker en ik hoorde haar nog niet eens ademen."

Er hing een vreemde sfeer, alsof er een wonder gebeurd was. "In de woonwijk, stonden enkele grote bomen, maar die bewogen helemaal niet. Het was alsof alles stil stond en ik hoorde totaal geen geluid van wat dan ook. Ik hoorde helemaal niets alsof ik doof was. Toen na ongeveer een minuut werd ik heel erg slaperig en ben in slaap gevallen. Ik viel in slaap terwijl ik naar het het object keek.",aldus de vrouw.

De vrouw denkt ontvoerd te zijn, want ze weet niet of ze het volgende gedroomd heeft of echt beleefd heeft: "Ik lig op een tafel en zie een klein wezen met een ovaalachtig hoofd en zwarte ogen (zo rond de 1.50m). Deze heeft geen lichaamshaar en een klein spleetje als mond. Hij haalt een eitje uit me. Ik voelde het steken in mijn buik toen hij het weghaalde. Hij haalde het weg met een dun buisje. Hij keek ernaar en zei [telepatisch]: "Hier gaan we hybriden van maken". Hij zei ook dat het eitje gebruikt kan worden voor een experiment met mens en dier."

De vrouw heeft een litteken op het midden van haar rug, alsof er enorme snee in gezeten heeft. De vrouw heeft sindsdien nog meer dromen gehad. Steungroep Solaas onderzoekt de case.