VARA haalt Oppassen uit de mottenballen

IcoonDe zomerperiode komt eraan, en dat betekent dat men in Hilversum weer aan de herhalingen gaat. Zo startte de TROS afgelopen zaterdagavond al met het op prime-time herhalen van een serie Love Letters met Linda de Mol. De VARA haalt op haar beurt komende tijd de comedyserie 'Oppassen' uit de kast. Vanaf aanstaande dinsdag brengt de omroep drie keer in de week herhalingen van de serie op de buis.

Drie keer per week een oude Oppassen op tv is nog niet genoeg meent de omroep, want in juli verschijnt de serie zelfs iedere werkdag op Nederland 3. De eerste aflevering van 'Oppassen!' verscheen in maart 1991 op de kijkbuis. In twaalf jaar tijd werden in totaal 321 afleveringen van de met een Gouden TeleVizier Ring bekroonde comedy uitgezonden.

In de oude afleveringen zien we onder meer de in 2000 overleden Coen Flink als opa Henry Buys terug. Verder natuurlijk Annette Barlo als dochter Anna Bol (inmiddels is ze zelf net moeder geworden), Matijs Jansen als zoon Rik Bol, Ben Hulsman als opa Willem Bol en Fred ('tering' Harry) Vaassen.


Wijlen Coen Flink als opa Buys

Oppassen! vanaf komende week iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 19:00 uur op Nederland 3. Vanaf juli iedere werkdag.