"Kaartspel voorspelt aanslag Big Ben"

Eerder berichtten wij over de mogelijkheid dat een kaartspel van Steve Jackson Games de toekomst leek te voorspellen. Het spel, uitgebracht in 1990 toont onder andere de aanslagen op het World Trade Center en op het Pentagon. Het lijkt er op dat met de UFO-waarnemingen in Mexico en de officiële bevestiging daarvan ook kaart drie geopend is. De volgende stap lijkt er op te wijzen dat de Big Ben in Londen opgeblazen zal worden.Vliegende schotels boven Mexico

De kaart toont UFO's die over een kerk vliegen. De titel zegt: "Church of Middle America", met de tekst "They'll never get it, even when the saucers are flying overhead", wat betekent: "Ze zullen het niet begrijpen, zelfs als de vliegende schotels over ze heen vliegen". Middle America kan geïnterpreteerd worden als Mexico. Religie is volgens het spel ontstaan uit buitenaardse activiteit wat als goden gezien werd. In het spel zijn de New World Order en de aliens een plan aan het uitvoeren om de wereld over te nemen.

Het bedrijf van Steve Jackson werd in 1990 aangevallen door de U.S. Secret Service, waar een zaak tegen hem aangespannen was om het kaartspel van de markt te halen. Uiteindelijk won het bedrijf van Steve Jackson.

Het uit 1990 daterende spel INWO ontving in 1994 de Origins Award for Best Card Game of 1994.

Komende aanslag op de Houses of Parliament

Als de kaarten inderdaad voorspellend zijn, wordt binnenkort de Big Ben in Londen opgeblazen.Op 24 maart berichtten wij dat de Britse regering een muur van 4,6 meter rond de Houses of Parliament in Londen wil bouwen. In dit paleis, dat vooral bekend is om de klokkentoren Big Ben, zetelen het Britse Lagerhuis en Hogerhuis.